Mitä enemmän lihaksia sinulla on, sitä korkeampi aineenvaihduntasi on.

Ikääntyessämme lihasmassa pienenee, ja jos se jätetään ikääntymisen vuoksi luonnollisena ilmiönä, voi syntyä terveysongelmia. Kun sarkopenia esiintyy riittämättömän lihasmassan takia, se rasittaa luita ja niveliä, lisää rustovaurion ja niveltulehduksen riskiä ja vähentää toiminnan määrää, mikä lisää kroonisten sairauksien, kuten diabeteksen, korkean verenpaineen, ja dyslipidemia. Siksi on tärkeää säilyttää lihasmassa ikäsi mukaan ja sinun on tarkistettava, oletko sarkopenia.

Sarkopenia voidaan diagnosoida ”sormirenkaatestillä”, jossa käsi kiertyy vasikan ympärille. Tämä on Tokion yliopiston geriatrian tutkimuslaitoksen kehittämä menetelmä, ja se kääri vasikan paksimman osan asettamalla peukalot ja etusormet yhteen muodostaen laajan ympyrän (sormirengas). Tällä hetkellä, jos sormitus on suurempi kuin vasikan ympärysmitta ja tilaa on jäljellä, epäillään sarkopeniaa. Tokion yliopiston geriatrian instituutin mukaan niillä, joilla 강남피쉬안마 on tiukat sormirenkaat, on 2,4 kertaa suurempi sarkopeniariski, ja niillä, joilla on suuremmat sormirenkaat, on 6,6 kertaa suurempi sarkopeniariski kuin niillä, joilla on leveämpi vasikka.

Voit myös selvittää, onko sinulla sarkopenia mittaamalla vasikan ympärysmitta instrumentilla, kuten mittanauhalla. Kyunghee University University Hospitalin perhelääketieteen osaston professori Jang-voitetun Kimin ja Seon-yeong Kimin 657 iäkkäälle korealaiselle tekemän kokeen seurauksena ruumiin lihasmassa on yleensä verrannollinen vasikan ympärysmittaan ja 82 %: lla sarkopeniasta diagnosoiduista potilaista vasikan ympärysmitta oli alle 32 cm. Siksi, jos olet yli 65-vuotias ja sinulla on suuri sarkopenian mahdollisuus korkeudesta tai sukupuolesta riippumatta, jos vasikan ympärysmitta on alle 32 cm, sinun pitäisi epäillä sarkopeniaa.

Se tunnetaan yleisenä tietona, että laihduttamiseksi sinun on lisättävä lihasmassaa. On kuitenkin myös vastaväitteitä siitä, että lihasmassan kasvulla ei ole paljon vaikutusta laihtumiseen. Selitetään, että aineenvaihdunnan perusnopeuden kasvu on vähäistä, vaikka lihasmassa kasvaa.

Aineenvaihdunnan perusnopeus on kehomme käyttämä energia elämän ylläpitämiseen, kuten hengitykseen ja sopivan ruumiinlämpötilan ylläpitämiseen. Jos aineenvaihdunnan perusnopeutesi on korkea, kehosi kuluttaa paljon energiaa, joten voit laihtua helposti helposti pienellä liikunnalla ja painosi nousee vähemmän, vaikka syöt saman määrän ruokaa.

Mitä enemmän lihaksia sinulla on, sitä korkeampi aineenvaihduntasi on. Asiantuntijat selittävät kuitenkin, että lihasten kuluttama perusmetabolia ei ole kovin suuri. Johtaja Seo Jae-won on 365mc sairaalan sanoi: “Yleensä lihas, joka voidaan lisätä liikunta on noin 1 kg, ja pohjapinta aineenvaihdunta kiihtyy kuluttamaan 1 kg lihas on 13 kcal. Sanoi.

Myöskään lihasmassan lisääminen laihduttamisen aikana ei ole helppoa. Useiden naisilla tehtyjen tutkimusten tulosten mukaan suurin osa heistä ei saanut lihasmassaa laihdutuksen aikana. “Jos säännöllisesti tehdä aerobinen liikunta tai voimaharjoittelua, voit estää lihaksen menetys, joka voi esiintyä aikana ruokavaliota, mutta on vaikea lisätä lihasmassaa samalla laihdutus.” Meidän täytyy keskittyä minimoimaan sen.”

Huomautetaan, että säännöllinen liikunta on tärkeää, jos haluat vähentää lihasten menetystä ruokavalion aikana, mutta oikea ravitsemus on tärkeämpää. Tämä johtuu siitä, että lihasten toimintaa ylläpitäviä ravintoaineita, kuten proteiinia ja vitamiineja, on helppo unohtaa, jos pidät vähäkalorista ruokavaliota. “Jos rajoitat kalorisi äärimmäiseen, menetät lihasmassaa ja kehon vettä, ja aineenvaihduntasi nopeus laskee ja painosi nousee, joten jos haluat pitää terveellistä ruokavaliota samalla kun säilytät lihasmassaa, syötä erilaisia ravintoaineita ja kuluta 500-1000 kcal vähemmän kuin tavallisesti. “on toivottavaa kuluttaa proteiinia”, hän selitti. “Syö proteiinia täydellisen proteiini lihaa tai kalaa, mutta proteiinin saannista ateriaa kohti ei saa ylittää 30 g niin, että elimistö ei varastoi se rasvana kuluttamalla liikaa. “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다